Klanten

DJD-Logo-2019-CMYK

De Jong Duke is een familiebedrijf dat zich heeft toegelegd op de productie van koffiemachines.  Met grote groeiambities ontstond er behoefte aan betere en snelle stuurinformatie. Powerdobs heeft dit samen met het team van De Jong Duke opgepakt met de realisatie van een data platform, Power BI dashboards en natuurlijk de embedding in de organisatie. Wij spraken Ivo van Hassel, IT Manager De Jong Duke, over dit traject.

Lees meer
louwman-group-social-image

Louwman Group bestaat bijna 100 jaar en  is in die tijd uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in de automotive sector. Data en datagedreven dienstverlening wordt steeds belangrijker voor hen, Mark van Dijke is Data Officer bij Louwman en wij spraken hem over het ‘ID&D data platform’. Dit platform heeft Mark met zijn team samen met Powerdobs gerealiseerd en stelt hen in staat om hun business te transformeren.

Lees meer
powerdobs-klanten-mijnaansluiting

Betere stuurinformatie over de keten ‘van aanvraag tot en met realisatie’ is een belangrijk fundament voor de optimalisatie van de bovengenoemde ‘aansluitingsprocessen’. De belangrijkste uitdaging is hierbij om betrouwbare stuurinformatie te creëren op basis van de juiste brongegevens. Als Business Intelligence partner van Mijn Aansluiting heeft Powerdobs deze uitdaging opgepakt.

Lees meer
powerdobs-klanten-akzonobel

De uitdaging waar de IT afdeling van AkzoNobel voor stond was complex. Ze moesten de business (primair de Integrated Business Planning – IBP functie) blijven ondersteunen terwijl ze ‘de Proof of Concept omgeving’ transformeerde naar een solide, performant, betaalbaar en beheersbaar Data Platform, de rijdende trein had nieuwe wielen nodig. Powerdobs heeft deze uitdaging samen met AkzoNobel opgepakt.

Lees meer
powerdobs-klanten-qredibility

Qredibility is dè specialist op het gebied van werven en selecteren van gekwalificeerde finance professionals van MBO tot en met Universitair niveau. De juiste kandidaat op de juiste positie. Dat is waar het om draait bij werving en selectie en daarom hanteren zij hun unieke Qredibility Score. Deze is op basis van jarenlange kennis, kunde en ervaring ontwikkeld en heeft als uitgangspunt dat iedere kandidaat en iedere opdrachtgever uniek is.

Lees meer
cergentis-logo

Cergentis is een biotech bedrijf dat bekend staat als innovatieve speler op het gebied van genetische analyses. De snelle groei die het bedrijf de afgelopen jaren heeft doorgemaakt vroeg om een verdere professionalisering van de ondersteunende processen en een beter en sneller inzicht in management informatie. Cergentis zocht contact met Powerdobs om de informatievoorziening naar een hoger niveau te tillen.

Lees meer