Proposities

De consultants van Powerdobs kennen de Azure Data Services en Power BI beter dan Microsoft zelf. En we brengen meer dan alleen softwarekennis. Onze proposities combineren technische kennis met consultancy vaardigheden om tot een aantal waardevolle en passende oplossingen te komen met een bewezen track record.

Data Engineering

MET AZURE

powerdobs-azure-data-engineering-icon

Onze Data engineers kijken breder dan reguliere SQL databases: van goedkope hoog volume file storage, NoSQL data stores en lakes, real-time streaming tot datawarehouses, wij vinden de best passende Azure oplossingen voor onze klanten. Het team van Powerdobs is en blijft voortdurend op de hoogte van nieuwe data services, we proberen alles in-house uit en ontwerpen en realiseren optimale data platform solutions.

Azure Cost Optimizer
Data Platform Base Architecture
Azure Data Platform Health Scan
Meer lezen

Microsoft Fabric & Power BI

REPORTING & ANALYTICS

powerdobs-power-bi-icon

Onze Power BI experts dekken het speelveld af van dataontsluiting en modellering tot het optimaliseren van DAX code, uitvragen van de gewenste stuurinformatie en het optimaal visualiseren van KPI’s. Ze spreken de taal van de klant maar zijn ook in staat om kritische vragen te stellen om daarmee tot een optimale oplossing te komen. Enkele van onze unieke oplossingen hebben we verpakt tot een waardevolle propositie voor onze klanten.

Power BI Performance Optimizer
Powerdobs BI Health Scan
Powerdobs Micro Cloud
Meer lezen

Source System Connectivity

DATA INTEGRATION

SAP-Dynamics-Salesforce-AZURE LOGO

Of het nu gaat om een connectie met een SAP Systeem, de Salesforce Cloud of Dynamics 365, de consultants van Powerdobs leggen de juiste lijntjes. Ze weten hoe ze Power BI en Azure technisch kunnen integreren met vele bedrijfsapplicaties en ze zijn ook in staat om de onderliggende bedrijfsprocessen te doorgronden. Ook hebben ze korte lijnen met de mannen van ons zusterbedrijf Interdobs als het gaat om het aanbieden van ‘hybride SAP en Azure data platformen en geïntegreerde BI stacks’.

Azure – SAP data integration tree
Theobald
SAP CDC Connector
Meer lezen

Proposities

De consultants van Powerdobs kennen de Azure Data Services en Power BI beter dan Microsoft zelf. En we brengen meer dan alleen softwarekennis. Onze proposities combineren technische kennis met consulting vaardigheden om tot een aantal waardevolle en passende oplossingen te komen met een bewezen track record.

Azure Data Engineering

powerdobs-azure-data-engineering-icon

Onze Data engineers kijken breder dan reguliere SQL databases: van goedkope hoog volume file storage, NoSQL data stores en lakes, real-time streaming tot datawarehouses, wij vinden de best passende Azure oplossingen voor onze klanten. Het team van Powerdobs is en blijft voortdurend op de hoogte van nieuwe data services, we proberen alles in-house uit en ontwerpen en realiseren optimale data platform solutions. Daarnaast zorgen we voor monitoring over data-ketens, handige werkwijzen voor CI/CD, en implementeren we alle vereiste security en data privacy features.

Meer lezen

Power BI

powerdobs-power-bi-icon

Onze Power BI experts dekken het speelveld af van dataontsluiting en modellering tot het optimaliseren van DAX code, uitvragen van de gewenste stuurinformatie en het optimaal visualiseren van KPI’s. Ze spreken de taal van de klant maar zijn ook in staat om kritische vragen te stellen om daarmee tot een optimale oplossing te komen. Enkele van onze unieke oplossingen hebben we verpakt tot een waardevolle propositie waarmee we onze klanten direct kunnen helpen.

Meer lezen

Data Analytics met SAP & Microsoft

powerdobs-data-analytics-sapi-icon-2

De consultants van Powerdobs hebben hele korte lijntjes met de mannen van ons zusterbedrijf Interdobs als het gaat om het aanbieden van ‘hybride SAP en Azure data platformen en geïntegreerde BI stacks’. Ze weten hoe ze Power BI en Azure kunnen integreren met de diverse SAP oplossingen.

Meer lezen