Werken bij

JOIN THE PACK, HOP ON YOUR RIDE

Wij zoeken gedreven collega’s die willen bouwen. Aan zichzelf, aan ons team, ons bedrijf. Powerdobs heeft een solide organisatorische basis, met ervaren ondernemers en een relevant relatie- en klantnetwerk. Die basis ondersteunt het belangrijkste deel van de hele onderneming: onze mensen. Bij Powerdobs krijg je veel vrijheid en mogelijkheden om je te ontplooien. Je werkt samen met vakspecialisten die ook een passie hebben voor het creëren van waarde uit data, met een focus op Azure data platformen en Power (platform) Business Intelligence & Data Analytics.

Herken je jezelf in onze positionering en spreken onze kernwaarden en cultuur je aan? Neem jij de stap om je bij ons aan te sluiten? Graag gaan we het gesprek met je aan om samen de mogelijkheden te verkennen. Wanneer we hier beide een goed gevoel bij hebben, pakken we gelijk door in het tweede gesprek waarna we jou een mooi aanbod doen.

Enkele collega’s aan het woord

Mellicia-Tjoeng-2-540x540
Mellicia

Powerdobs biedt mij de mogelijkheid om me verder te ontwikkelen als Microsoft Power BI consultant! Naast de uitdagende projecten waar ik aan werk, hebben we een Power BI tribe waarin ik met zeer ervaren experts kan sparren over de laatste ontwikkelingen op ons vakgebied.

 

Mellicia Tjoeng

Microsoft BI Consultant

Chantal-Joore-800x600
Chantal

Powerdobs is gespecialiseerd in de Business Intelligence oplossingen van Microsoft. Als full stack BI consultant zit ik daar helemaal op mijn plek! Ik werk op leuke projecten waar ik zowel mijn Azure als Power BI expertise kan inzetten. Daarbij krijg ik alle mogelijkheden om te sparren met collega’s en mijn kennis verder te ontwikkelen.

 

– Chantal Joore

Microsoft BI Consultant

Richard-van-Doeselaar-540x540
Richard

Als Azure Data Engineer heb ik bij Powerdobs mijn plek gevonden waar ik gave projecten uitvoer en ik inhoudelijk continue word uitgedaagd door met de laatste technologieën te werken. Ik heb een groep ervaren collega’s met wie ik mooie innovatieve oplossingen kan uitdenken en optuigen, dat combineren we natuurlijk met de nodige gezelligheid.

 

– Richard van Doeselaar

Azure Data Engineer

Powerdobs-Nicky-van-Vroenhoven-600x600
Nicky

Het is heerlijk om bij een bedrijf te werken met allemaal Microsoft BI professionals die er samen naar streven om onze klanten succesvol te maken. Dagelijks geniet ik ervan om mooie oplossingen neer te zetten voor onze klanten en mee te bouwen aan een groeiend Powerdobs team.

 

– Nicky van Vroenhoven

Microsoft MVP Data Platform | Unit Lead Power BI

Icon core value - Kwaliteit 2

Kwaliteit

Diepgaande kennis van zaken en kwaliteit van eerste gesprek tot nazorg. Dit geldt voor onze technische oplevering, én menselijk maatwerk. Als je deze instelling deelt geeft Powerdobs je graag de ruimte om je hierop te ontwikkelen.

Icon core value - Vakmanschap 2

Vakmanschap

Op basis van intelligentie, kennis en ervaring leveren wij producten en diensten die vandaag excelleren, en morgen renderen. Dat komt neer op het bijhouden van je kennis, leren van collega’s en coaching door ervaren mentoren. Deze zaken komen structureel terug bij Powerdobs.

Icon core value - Nuchter 2

Nuchter

Snel tot de kern komen, zeggen wat je doet en doen wat je zegt, betrouwbaar leveren zonder poespas, en toegankelijk op de werkvloer. Je oogst wat je zaait. We vertellen altijd het eerlijke verhaal, naar elkaar en naar klanten, en werken op de lange termijn goed samen.

Icon core value - Zorgzaam 2

Zorgzaam

Naar onze mensen, klanten en partners. En naar de diensten en producten die we leveren. Wij leveren, zijn betrouwbaar, maar ook realistisch. De menselijke maat in het ondernemerschap, en elkaar helpen waar nodig.

Vacatures

Vacature

Azure Data Engineer

Als Azure Data Engineer adviseer jij klanten over passende Azure data platformen voor hun specifieke organisatie. Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en implementeren van data platformen, die onze klanten helpen in hun reis naar datagedreven ondernemen. Ben jij meer van de platform features? Ga je graag helemaal los op Databrix, Synapse Analytics of Azure Data Factory? Of ga je het liefst aan de slag met klantdata om daar de mooiste insights uit te halen? Je kan dat zelf vormgeven, de Azure techniek staat altijd centraal in onze oplossingen en we hebben uitdagende en mooie projecten met vele verschillende accenten.

Meer lezen

Vacature

Accountmanager

Als fulltime accountmanager bij Powerdobs in Den Bosch ben jij verantwoordelijk voor de B2B sales en beheer jij dus je eigen klanten. Wij implementeren Microsoft Business Intelligence (BI) oplossingen met het Azure Data Platform en Power BI. Aan jou de taak dit te verkopen. Je gaat op pad en komt bij grote bedrijven binnen. De beste deals hebben een lange adem nodig. Geen probleem voor jou: jij hebt er plezier in om relaties op te bouwen en zorgt ervoor dat de klanten goed worden geholpen. Een fijne eigenschap!

Meer lezen

Vacature

Power BI Consultant

Voor ons gepassioneerd team zoeken wij Power BI Consultants. We richten ons exclusief op het Power platform, met Power BI als hoofdrolspeler. Jij zal gaan bijdragen aan klantprojecten door te adviseren over passende BI en Data Analytics diensten die voor onze klanten een logische volgende stap zijn in hun reis naar datagedreven ondernemen. Soms is dat meer technisch van aard, door bijvoorbeeld een Power BI implementatie ontwerp te maken en door te voeren, of meer business advisory en insights gericht, door klanten te helpen een kans te grijpen door de juiste inzichten op het juiste moment op een mooie, intuïtieve manier aan te bieden.

Meer lezen

Sollicitatieproces

Leuk dat je interesse hebt in een baan bij Powerdobs!

Als je een mooie vacature ziet, kun je direct online solliciteren. Hier vertellen we je hoe de sollicitatieprocedure verloopt.

Eerste contact

Nadat we in contact zijn gekomen doe jij je huiswerk. Ben je echt toe aan een volgende stap? Wanneer zou die overstap voor jou geslaagd zijn, en wat verwacht je van Powerdobs? We verkennen samen of een eerste gesprek past, en als dat zo is gaan we samen verder.

Eerste gesprek

Tijdens een eerste gesprek verdiepen we de klik die we verwachten op basis van het eerdere contact. Jij vraagt ons het hemd van het lijf over de projecten, welke uitdagingen we oplossen voor onze klanten, wie je collega’s zullen zijn, en hoe we jou als werkgever ondersteunen om succesvol te zijn. Wij zullen uiteraard ook wat vragen stellen: welke hard skills breng je mee, wat wil je nog leren, hoe werk je als consultant, en bottom line: kunnen we samen er een succes van maken? Als we allemaal tevreden zijn gaan we door naar de tweede ronde.

Tweede gesprek

Na een paar nachten slapen komen er vragen bij je op, verdiepend, wellicht een aspect van je mogelijk toekomstige baan gemist? Ook wij zullen meer diepgaand in gesprek gaan om de verwachte match te bevestigen. Tijdens de tweede ronde spreek je met de andere Powerdobs partners en de leidende specialisten op je vakgebied, zodat jij het hele leidinggevende team hebt gesproken en wij allemaal en goed beeld hebben om even te sparren hoe verder. Wij pakken dan snel door: als er geen match is hoor je dat gelijk, en als wel delen we direct de hoofdlijnen van een aanbieding met je en volgt een gedetailleerd aanbod snel.

Match

Nadat je alle informatie hebt bestudeerd met betrekking tot de arbeidsvoorwaarden vinden we elkaar! Match! Je komt terecht in een hechte organisatie, en we nemen je intensief mee de eerste weken: maak kennis met al je collega’s, we starten intensief samen op om je eerste klus lekker te beginnen, en we hebben een uitgebreid handboek ter referentie. Je zal ervaren dat onze kernwaarden niet zomaar uit de lucht zijn gegrepen, maar dat we die echt doorleven met elkaar. We gaan een mooie tijd tegemoet!

Because images speak louder than words