Werken bij

JOIN THE PACK, HOP ON YOUR RIDE

Ga jij meebouwen aan een start-up? Wij zoeken gedreven collega’s die mee willen bouwen aan een nieuw bedrijf. Powerdobs heeft solide organisatorische basis, met ervaren ondernemers en een relevant relatie- en potentieel klantnetwerk. Uitgaande van onze eigen kracht ligt onze grootste prioriteit bij onze mensen. Bij Powerdobs krijg je veel vrijheid en kan je het verschil maken. Je werkt samen met vakbroeders die ook een passie hebben voor het creëren van waarde uit data, met een focus op Azure Business Intelligence & Data Analytics.

Herken je jezelf in onze specialismen en spreekt onze cultuur je aan? Heb je het lef om in het diepe te springen? Graag gaan we het gesprek met je aan om samen de mogelijkheden te verkennen. Wanneer we hier beide een goed gevoel bij hebben, pakken we gelijk door in het tweede gesprek waarna we jou ons aanbod doen.

Vacature

Senior BI Consultant Microsoft

Voor ons gepassioneerde team zoeken wij een Senior BI Consultant. Je zal gaan bijdragen aan klantprojecten door te adviseren over passende BI en Data Analytics diensten die voor onze klanten een logische volgende stap zijn in hun reis naar datagedreven ondernemen. Daarbij zijn alle Azure Front-end services jouw domein, zoals PowerBI dashboards, maar ook Data explorer, Timeseries Insights en andere tools.

Meer lezen

Vacature

Senior Data Engineer Microsoft

In jouw rol als Senior Data Engineer, adviseer jij klanten over passende Azure Cloud Data solutions, in hun reis naar datagedreven ondernemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en implementeren van data platformen, die onze BI Consultants, of de klant, in staat stellen om informatieproducten met BI- en Data Analytics tools te ontwerpen en leveren.

Meer lezen