Azure Data Engineering

WHERE THERE IS DATA SMOKE, THERE IS A BUSINESS FIRE
Onze Data engineers kijken breder dan reguliere SQL databases: van goedkope hoog volume file storage, NoSQL data stores en lakes, realtime streaming tot datawarehouses, wij vinden de best passende Azure oplossingen voor onze klanten. Het team van Powerdobs is en blijft voortdurend op de hoogte van nieuwe data services, we proberen alles in-house uit en ontwerpen en realiseren optimale data platform solutions. Daarnaast zorgen we voor monitoring over data-ketens, handige werkwijzen voor CI/CD en implementeren we alle vereiste security en data privacy features. Last but not least hebben we enkele van onze proposities verpakt met een strik eromheen.

Azure Cost Optimizer

Om structureel grip op je Azure kosten te houden heeft Powerdobs de ‘Azure Cost Optimizer’ ontwikkeld. We hebben deze propositie al verschillende malen succesvol geïmplementeerd bij onze klanten waarbij we een duidelijk stappenplan doorlopen dat leidt tot korte en lange termijn verbeteringen.

Issue

Je wilt voorkomen dat je Azure kosten de pan uit rijzen en dat je voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Proposition

Powerdobs licht je dataplatform door en zorgt voor structureel lagere Azure kosten.

Benefits

Maandelijkse Azure kosten gaan omlaag en worden voorspelbaar.

Stories

Lees meer over de cruciale handvatten waarmee je Azure kosten onder controle krijgt in ons blog Help, m’n Azure kosten rijzen de pan uit!.

Azure Data Platform Base Architecture

We gebruiken de ‘Data Platform Base Architecture’ van Powerdobs als basis voor een klant specifieke Data Platform implementatie. Hierdoor realiseren we snel een flexibele omgeving die nog toekomst vast is ook.

Issue

Er is sterke behoefte aan een data platform en nuttige Power BI rapporten en dashboards. Kennis en capaciteit ontbreekt om dit neer te zetten.

Proposition

Op basis van de Powerdobs base Architecture zetten we in een korte tijd, tegen lage kosten een passend Azure dataplatform neer.

Benefits

Een volledig operationeel data platform met Power BI rapportage mogelijkheden. Snel operationeel, tegen lage kosten op een architectuur die uitbreidbaar en toekomst vast is.

Azure Data Platform Health Scan

Op basis van een helder en pragmatisch stappenplan houden we een bestaand Data Platform tegen het licht en komen we met concrete verbetersuggesties.

Issue

Je wilt zeker weten dat je huidige Azure Data Platform toekomst vast en secure is.

Proposition

We lichten je dataplatform door waarbij we de architectuur en inrichting toetsen met de Powerdobs best practices.

Benefits

Een helder en pragmatisch stappenplan om te komen tot een betrouwbaar en performant Data Platform dat klaar is voor de toekomst.

Meer informatie over bovenstaande proposities
of even vrijblijvend sparren met onze experts?

Neem contact met ons op