Over ons

WE VALUE RELATIONSHIPS

Of het nu gaat om een data lake, een datawarehouse of een intuïtief dashboard, Powerdobs creëert waarde uit uw data. Wij zijn een Nederlandse dienstverlener op het vlak van Azure Business Intelligence & Data Analytics met diepgaande kennis van oplossingen zoals Azure Modern Data Warehouse, Streaming Analytics en PowerBI. Daarbij combineren onze consultants diepgaande IT kennis met people skills om onze resultaten bij klantorganisaties langdurig tot waarde te brengen.

Our people deliver IT and Business Value

Icon core value - Kwaliteit 2

Kwaliteit

Diepgaande kennis van zaken en kwaliteit van eerste gesprek tot nazorg. Dit geldt voor onze technische oplevering, én menselijk maatwerk. Als je deze instelling deelt geeft Powerdobs je graag de ruimte om je hierop te ontwikkelen.

Icon core value - Vakmanschap 2

Vakmanschap

Op basis van intelligentie, kennis en ervaring leveren wij producten en diensten die vandaag excelleren, en morgen renderen. Dat komt neer op het bijhouden van je kennis, leren van collega’s en coaching door ervaren mentoren. Deze zaken komen structureel terug bij Powerdobs.

Icon core value - Nuchter 2

Nuchter

Snel tot de kern komen, zeggen wat je doet en doen wat je zegt, betrouwbaar leveren zonder poespas, en toegankelijk op de werkvloer. Je oogst wat je zaait. We vertellen altijd het eerlijke verhaal, naar elkaar en naar klanten, en werken op de lange termijn goed samen.

Icon core value - Zorgzaam 2

Zorgzaam

Naar onze mensen, klanten en partners. En naar de diensten en producten die we leveren. Wij leveren, zijn betrouwbaar, maar ook realistisch. De menselijke maat in het ondernemerschap, en elkaar helpen waar nodig.

Partners

logo-microsoft-partner

Als Partner van Microsoft is Powerdobs volledig gecommitteerd aan het leveren van top kwaliteit Azure Business Intelligence en Analytics oplossingen. Er zijn veel Azure diensten om te combineren tot een passende en krachtige BI en Data Analytics architectuur. Powerdobs kent alle opties en we volgen alle innovaties op de voet.

logo-interdobs-partner

Ons zusterbedrijf Interdobs heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een toonaangevende dienstverlener op het gebied van SAP Business Intelligence. Door onze samenwerking zijn we als geen ander in staat om onze klanten te adviseren over de inrichting van hybride SAP – Azure data platformen.

logo-theobald-1-3

Veel van onze klanten gebruiken SAP als Enterprise Resource Planning (ERP) oplossing. Deze ERP systemen zijn cruciaal voor de bedrijfsvoering en bevatten een schat aan informatie voor analyse en rapportage. Om SAP ERP data optimaal te integreren met onze Azure Data Platformen gebruiken we regelmatig de specialistische software van Theobald.

logo-orangecrest-consulting-partner

OrangeCrest is een Nederlandse dienstverlener op het gebied van Advanced Testing, Agile Services & Process Optimization. In diverse van onze projecten trekken we samen op om tot een optimale oplossing voor onze klanten te komen.

Erp-2

Een succesvol ERP of Business Intelligence (BI) traject vereist meer dan zuivere IT kennis en de consultants van ERP Company en Powerdobs begrijpen dat als geen ander. De synergie tussen beide partijen is groot, het doel van de samenwerking is het uitvoeren van ’turnkey’ projecten op het gebied van Business Intelligence; van het realiseren van een performant en schaalbaar Azure data platform, het uitvoeren van informatiebehoefte scans, tot het realiseren van de benodigde rapportages, dashboards op het Power BI platform.