Azure Data Engineer

Dit is wat we vragen

Minimaal 3 jaar ervaring in een data gedreven omgeving met direct klantcontact

Kennis van Azure Infrastructuur- en connectiviteit met on-premise databronnen

Diepgaande kennis rondom ETL/ELT en alle storage en database services

Kennis van streaming integraties is waardevol, evenals ervaring met een in Azure goed ondersteunde programmeertaal (C, Python)

Ervaring als adviseur inclusief deze kenmerken: klantgericht, communicatief, oog voor je stakeholders, analytisch, projectmatig werken

Een nieuwsgierige persoonlijkheid die houdt van de laatste nieuwtjes en feiten binnen je vakgebied, waarbij delen voor jou vanzelfsprekend is

Goede communicatieve vaardigheden, waaronder goede beheersing van de Nederlandse taal

Een gezonde dosis humor en gezelligheid

In bezit van een rijbewijs

Wat bieden wij jou?

Ruimte voor groei, ontwikkeling en opleiding middels een lange termijn ontwikkelplan

Boven marktconforme arbeidsvoorwaarden

27 vakantiedagen

Leaseauto, laptop, telefoonvergoeding

Een prima pensioensregeling en een collectieve ziektekostenverzekering

Prettige werksfeer, waar je jezelf kunt zijn en blijven

Vakbroeders waar je mee kunt sparren

Wat ga je doen?

  • Klantwensen vertalen naar Azure Data Platform solutions

  • Nieuwe features voor je data platform implementeren

  • Klantdata onboarden en modelleren op een Azure Data Platform

  • Overleg, sparren, analyse & planning

  • Kennis ophalen & brengen

Kalender

Daily stand-up
Mail & Backlog review
Peer review & performance optimalisatie SQL procedure
Well done collega! Paar tips, index strategie iets aangepast, complexe join logica strakker neergezet.
Lunch met collega's
Voorbereiden Data Tribe: onderzoek Synapse Serverless Performance vs Pricing
Relevante voor de interne Data tribe, en ook de klanten waar deze technologie wordt ingezet. Even goed de blogs doorspitten en zelf een test draaien op onze eigen omgeving.
Bedrijfsupdate, borrel & goed eten
Daily stand-up
Backlog refinement
Nieuwe integratie opzetten: Rest API via Data factory
Even de API verkennen met Postman, pagination aanpak uitpluizen, en een pipeline optuigen.
Data onderzoek nieuwe integratie
Optimaliseer & schedule nieuwe pipeline
Nieuwe datastroom onboarden in DWH
Lunch bij de klant
Klantoverleg: Way of Working update
Focustijd Dev werk
Data engineering Tribe
Daily stand-up
Nieuwe datastroom integreren in dimensioneel model Sales
Zet dit klaar in je Dev branch, en draai een testrun om vanmiddag met je projectcollega's te bespreken.
Wandelen en luchtje scheppen
Review datamodel toevoeging met reporting en business stakeholders
Koffiepraat, en daarna de diepte in. Begrijpen we elkaar? En de data? Yes? Nog wat werk-afspraken met de reporting collega en we zijn weer een stap verder.
Focustijd Dev werk
Daily stand-up
Inlezen aankomende DP-300 training
Aanhaken bij recruitment gesprek als specialist
Lunch met collega's
Vrijdagmiddag-borrel!

Dit is de functie

Wij zoeken een gepassioneerde Azure Data Engineer. Qua technische bagage heeft onze ideale kandidaat aantoonbare kennis van Azure Subscriptie inrichting, Infrastructuur en connectiviteit met on-premise databronnen gevraagd, aangevuld met een diepgaande kennis rondom ETL en alle storage en database services. Kennis om naast batch loading patronen ook met streaming data uit de voeten te kunnen is een pré. Ook ben je bedreven wat betreft het organiseren en modelleren van data tot waardevolle informatie, uiteraard in nauw overleg met BI consultants en klantstakeholders. Tenslotte is ervaring met een breed ondersteunde programmeertaal een pré, bijvoorbeeld een C-variant, of Python.

 

Net als jij kenmerkt Powerdobs zich door vakmanschap en passende oplossingen. Niet over-engineered, wel maatwerk en kwaliteit van begin tot eind. Van Proof of Concept tot volledige klantgerichte oplossingen die impact maken op de bedrijfsprocessen en -prestaties, klaar om met de klanten de toekomst in te gaan. Om deze kwaliteit te leveren biedt Powerdobs je de ruimte om continue te leren en een positie na te jagen in de Microsoft Azure community. Blogs, PoC’s, trainingen en (klant-)demo’s dragen hier allemaal aan bij. Daarbij verwachten we van onze senioren dat ze minder ervaren collega’s begeleiden en uitdagen in hun ontwikkeling. Helemaal mooi als jij een rol kan en wil spelen in het verder uitbouwen van dit team!

Wie zoeken wij

Onze ideale kandidaat heeft een mix van kennis- en kunde qua ontwerp en development, aangevuld met adviesvaardigheden om een opbouwend en diepgaand gesprek te kunnen hebben met de diverse stakeholders. Je hebt meerdere malen een volledige Data Platform implementatie meegemaakt, van data ontsluitingintegratietransformatie tot het uiteindelijk aanbieden van informatieproducten.

Dit is wie we zijn

Onze organisatie bestaat uit een team van betrokken, ervaren, positief ingestelde, leuke, sportieve en gemotiveerde consultants. Onze standplaats is Den Bosch, daar vinden o.a. de teammeetings, voetbaltafel- en autoracewedstrijden plaats. Onze klanten zitten verspreid door Nederland. De interne cultuur kenmerkt zich door een “doen” mentaliteit, de kracht om vooruit te denken en naast onze klanten te gaan staan. Het is onze missie om onze klanten op een eerlijke manier te helpen op basis van een vertrouwensrelatie. Daarbij kiezen we bewust voor intensieve samenwerking door veel aanwezig te zijn op de werkvloer bij de klant, met een persoonlijke benadering en betrokkenheid. Aan ontwikkelingsmogelijkheden bieden we ruim baan. Dat geldt voor de oplossingen die we onze klanten bieden, maar ook wat betreft de ontplooiing van onze consultants.

En? Lijkt het je wat? Of heb je nog vragen?

Je kunt reageren door een korte motivatie met je CV te sturen naar: recruitment@powerdobs.nl. Je kunt ook direct met je linkedIn profiel reageren; vergeet dan niet je contactgegevens achter te laten.

Ons bedrijf kenmerkt zich door de persoonlijke en directe aandacht voor het individu; dit geldt ook voor onze werving. Om die reden past werving via bureaus en andere intermediairs niet bij ons en wij vragen derde partijen dan ook vriendelijk ons niet ongevraagd kandidaten door te sturen.

Jouw toekomstige collega’s

Powerdobs-Nicky-van-Vroenhoven-600x600
Nicky

Het is heerlijk om bij een bedrijf te werken met allemaal Microsoft BI professionals die er samen naar streven om onze klanten succesvol te maken. Dagelijks geniet ik ervan om mooie oplossingen neer te zetten voor onze klanten en mee te bouwen aan een groeiend Powerdobs team.

 

– Nicky van Vroenhoven

Microsoft MVP Data Platform | Unit Lead Power BI

Mellicia-Tjoeng-2-540x540
Mellicia

Powerdobs biedt mij de mogelijkheid om me verder te ontwikkelen als Microsoft Power BI consultant! Naast de uitdagende projecten waar ik aan werk, hebben we een Power BI tribe waarin ik met zeer ervaren experts kan sparren over de laatste ontwikkelingen op ons vakgebied.

 

Mellicia Tjoeng

Microsoft BI Consultant

Chantal-Joore-800x600
Chantal

Powerdobs is gespecialiseerd in de Business Intelligence oplossingen van Microsoft. Als full stack BI consultant zit ik daar helemaal op mijn plek! Ik werk op leuke projecten waar ik zowel mijn Azure als Power BI expertise kan inzetten. Daarbij krijg ik alle mogelijkheden om te sparren met collega’s en mijn kennis verder te ontwikkelen.

 

– Chantal Joore

Microsoft BI Consultant

Richard-van-Doeselaar-540x540
Richard

Als Azure Data Engineer heb ik bij Powerdobs mijn plek gevonden waar ik gave projecten uitvoer en ik inhoudelijk continue word uitgedaagd door met de laatste technologieën te werken. Ik heb een groep ervaren collega’s met wie ik mooie innovatieve oplossingen kan uitdenken en optuigen, dat combineren we natuurlijk met de nodige gezelligheid.

 

– Richard van Doeselaar

Azure Data Engineer

Jouw toekomstige opdrachtgevers