Terugkijken, vooruitkijken… plannen voor 2020!

Terugkijken, vooruitkijken… plannen voor 2020!

Ongewassen haren, truien met vlekken, stapels (half)lege pizza-dozen, een koelkast vol goedkope energiedrankjes, jonge honden die de ultieme Sillicon Valley droom najagen. Als dit jouw beeld is bij een start-up….het kan ook anders!

 

Wat nou als je een succesvol concept in grote lijnen kunt overnemen, waarbij je zelfs al direct gebruik kunt maken van zaken zoals kantoor, backoffice, interne systemen, en waar een bak met ervaring klaar staat om je te helpen. Powerdobs is inderdaad een start-up en heeft grootste plannen, echter staat er een gevestigde organisatie achter en naast, waardoor we direct de focus kunnen leggen op klanten en medewerkers. Alle randzaken zijn al grotendeels ingericht en dat scheelt niet alleen veel tijd, het geeft ook veel duidelijkheid en zekerheid voor nieuwe medewerkers die instappen.

 

Ook hebben we al een heel duidelijk beeld bij de interne sfeer en communicatie stijl die we willen hebben; zo kunnen we heel gericht op zoek naar medewerkers die zich hier in thuis voelen. In het kort is dit wat we nastreven:

 

  1. Lange termijn verbinding met de medewerkers
  2. Goede balans tussen werk- en privé
  3. Tijd voor kennis deling onderling
  4. Ruimte voor initiatieven en ideeën
  5. Oog voor de mens achter de medewerker
  6. Familie gevoel onderling, veilig voelen, thuishaven, vertrouwen
  7. Transparant en eerlijk

 

Geen oploskoffie en anti-kraak pand, maar een frisse startende club met een ingerichte (back-)office en een duidelijk doel. Voor nieuwe medewerkers betekent dit vooral dat ze naast bij de klant aan de slag, ook mee gaan bouwen aan de inhoud. Kom jij met ons mee pionieren? Deze technische skills zoeken we voor nu in onze nieuwe consultants:

 

  • Azure
  • PowerBI
  • Business Intelligence en Analytics (MS)

 

Zin om langs te komen bij ons op kantoor om kennis te maken? Mail dan naar carmen.de.oude@powerdobs.nl

Author

Carmen Oude, de