Powerdobs en ERP Company gaan een samenwerking aan op het gebied van Business Intelligence

Powerdobs en ERP Company gaan een samenwerking aan op het gebied van Business Intelligence

Of het nu gaat om een data lake, een datawarehouse of een intuïtief dashboard, Powerdobs creëert waarde uit data en deze data wordt vaak (deels) opgehaald uit het ERP systeem. ERP Company adviseert en ondersteunt bedrijven op het gebied van bedrijfsautomatisering met kennis en ervaring op het gebied van ERP software.

 

Een succesvol ERP of Business Intelligence (BI) traject vereist meer dan zuivere IT kennis en de consultants van ERP Company en Powerdobs begrijpen dat als geen ander. De synergie tussen beide partijen is groot, het doel van de samenwerking is het uitvoeren van ‘turnkey’ projecten op het gebied van Business Intelligence; van het realiseren van een performant en schaalbaar Azure data platform, het uitvoeren van informatiebehoefte scans, tot het realiseren van de benodigde rapportages, dashboards op het Power BI platform.

 

Powerdobs is een Nederlandse dienstverlener op het gebied van Azure Business Intelligence & Data Analytics met diepgaande kennis van oplossingen zoals Azure Modern Data Warehouse, Streaming Analytics en PowerBI. Daarbij wordt de diepgaande IT kennis met people skills verenigd om de resultaten bij klantorganisaties langdurig tot waarde te brengen.

 

ERP Company is een adviesplatform van IT specialisten en Management Consultants, elk met hun eigen expertise, competenties en ervaring. Met kennis en ervaring op het gebied van ERP software zoekt ERP Company aansluiting op de deskundigheid van de medewerkers van de klant. Zo vermijden we de valkuilen van ERP selecties en implementaties en sluiten we het systeem optimaal aan op de processen van onze klanten.

 

Voor meer informatie over de diensten van Powerdobs:
🌐 https://powerdobs.nl/

 

Voor meer informatie over de diensten van ERP Company:
🌐 https://erpcompany.nl/

 

Leon Huijsmans