Nicky van Vroenhoven opnieuw Microsoft Most Valuable Professional

Nicky van Vroenhoven opnieuw Microsoft Most Valuable Professional

Voor de 3e keer op rij is Powerdobs collega Nicky van Vroenhoven benoemd tot Microsoft MVP in de categorie ‘Data Platform’.

 

Deze titel is slechts weggelegd voor een selecte groep Microsoft experts en wordt uitgegeven door een zeer kritisch comité van Microsoft. Bij het uitreiken van de jaarlijkse MVP benoemingen zoekt het comité naar specialisten die worden erkend in hun vakgebied door hun leidende rol en technische expertise.  Een actieve bijdrage leveren aan de Microsoft community is hierbij cruciaal. Er wordt gekeken naar zaken als: Creëren van vakinhoudelijke content (boeken, blogs) en spreken op beurzen. Maar natuurlijk ook naar het helpen van collega’s en het succesvol ondersteunen van projecten. Meer details zijn te vinden op What it takes to be an MVP (microsoft.com).

 

Nicky is zeer opgetogen over zijn nieuwe benoeming tot MVP op het Data Platform. Gedurende de afgelopen 3 jaar heeft hij de Microsoft BI markt sterk zien veranderen. Het gebruik van Power BI is enorm toegenomen en de volwassenheid bij het gebruik van het Azure Data Platform is ook flink gegroeid. Nicky ziet daarom zijn rol als MVP ook veranderen. Het wordt steeds belangrijker om je kennis te delen en om klanten bij de hand te nemen hun processen optimaal te ondersteunen met de Microsoft BI technologie. Als Power BI lead bij Powerdobs gaat hij daar komend jaar samen met zijn collega’s weer de schouders onder zetten. Kennis delen, klanten succesvol maken en collega’s helpen: daar wordt hij gelukkig van!

 

Volg Nicky op Twitter, LinkedIn, en Powerdobs op LinkedIn, om op de hoogte te blijven van onze laatste inzichten, én te zien waar je ons op congressen en events tegen kunt komen!

Author

Leon Huijsmans