Op weg naar Data Saturday Holland en dataMinds Connect met Powerdobs

Op weg naar Data Saturday Holland en dataMinds Connect met Powerdobs

Wil je een kopje koffie met Ernst, Herman, Rob of Nicky drinken of heb je een vraag aan ons? Kom dan naar Data Saturday Holland of dataMinds Connect.

 

Het is weer die tijd van het jaar waarin data-professionals en liefhebbers van over de hele wereld samenkomen om kennis te delen, te netwerken en geïnspireerd te raken door de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van data en analytics. En ook dit jaar is weer speciaal, want Powerdobs, samen met MVP Nicky van Vroenhoven, gaat naar Data Saturday Holland en dataMinds Connect om de laatste trends en technologieën in Power BI en Fabric te ontdekken. Misschien kun je je nog herinneren dat we vorig jaar met een hele afvaardiging naar dataMinds Connect in Mechelen (BE) geweest zijn?

 

Wat staat er op de agenda voor Data Saturday Holland en dataMinds Connect?

 

Data Saturday Holland (op 6 en 7 oktober in Utrecht) en dataMinds Connect (op 9 en 10 oktober in Mechelen, België) zijn twee van de meest verwachte evenementen in de wereld van data en analytics in de Benelux. Hier komen professionals, experts en liefhebbers samen om te leren, te netwerken en ideeën uit te wisselen. Dit jaar beloven de evenementen weer boordevol inspirerende sessies, hands-on workshops en boeiende gesprekken te zitten. Er komen op allebei de events nationale en internationale sprekers die zeer de moeite waard zijn. Check de agenda’s van Data Saturday Holland hier en dataMinds Connect hier.

Powerdobs is erbij om hun kennis en ervaring te delen en om te leren van andere experts in het veld. Ze kijken ernaar uit om te ontdekken wat de nieuwste ontwikkelingen zijn op het gebied van Power BI en Fabric, en hoe deze technologieën organisaties kunnen helpen om hun data-analyse naar een hoger niveau te tillen.

 

Ontmoet ons voor een kopje koffie en een goed gesprek!

 

Als je ook geïnteresseerd bent in Power BI en Fabric, of als je gewoon zin hebt in een goed gesprek met gelijkgestemde professionals, nodigt Powerdobs je graag uit om hen te ontmoeten tijdens Data Saturday Holland en dataMinds Connect. Ze staan open voor informele ontmoetingen, waar je samen kunt sparren over data-analyse, Power BI en Fabric, en wie weet, misschien zelfs een kopje koffie (of een biertje) kunt delen.

Het belooft een inspirerend evenement te worden, vol kansen om te leren en te groeien in de wereld van data en analytics. Dus kom langs, deel je kennis en ideeën, en laat je inspireren door de passie van Powerdobs en MVP Nicky van Vroenhoven voor Power BI en Fabric. Tot ziens op Data Saturday Holland en dataMinds Connect!

Nicky van Vroenhoven

Microsoft Data Platform MVP, Blogger, Speaker