Bedankt allemaal voor een mooi 2021!

Bedankt allemaal voor een mooi 2021!

Bedankt collega’s, klanten, en iedereen die heeft bijgedragen aan een succesvol 2021. Er wordt al veel gereflecteerd op 2021 in alle blogs, kranten en andere media, daar hebben wij niet veel aan toe te voegen…. behalve natuurlijk waar we goed in zijn! Intuïtieve, mooie, inzichtvolle insights presenteren 😉 Verken ons 2021 (en een beetje 2020) dashboard, klik rond, dan weet je hoe ons jaar eruit heeft gezien. See you soon!

 

 

Met frisse energie op naar 2022!

Wij zijn die échte, pure Microsoft Cloud BI specialist met diepgang en kwaliteit door focus op Azure data platformen en Power BI. Onze medewerkers lezen alle blogs, zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, volgen diepgaande trainingen, delen kennis met elkaar en worden door Microsoft erkend als dé specialisten. Ook als het gaat om lastige dossiers zoals Azure kostenbesparing en BI performance uitdagingen, of koppelingen met Power Platform tools.

 

Ben jij onze nieuwe vakspecialist?

Powerdobs is een jong bedrijf met een in Nederland unieke focus, state-of-the-art proposities en alleen ervaren consultants die veel van en met elkaar leren. We willen niet de grootste zijn, maar wel de beste, om samen de meest aansprekende, innovatieve en uitdagende projecten aan te pakken. Wij zijn continue op zoek naar toppers om ons team uit te breiden. Ben jij of ken jij iemand die zich herkent in dit verhaal? Dan komen we graag in gesprek! Leon, Sjoerd en Carmen zijn te bereiken via LinkedIn, Telefoon, E-mail en ons contactformulier, allemaal te vinden onderaan deze pagina.

Author

Sjoerd Donker