Nicky van Vroenhoven is voor de 5e keer benoemd tot Microsoft MVP

Nicky van Vroenhoven is voor de 5e keer benoemd tot Microsoft MVP

Voor de 5e keer op rij is Powerdobs collega Nicky van Vroenhoven benoemd tot ‘Microsoft Most Valuable Professional’ in de categorie Data Platform.

 

Het MVP programma van Microsoft erkent uitzonderlijke ‘community leaders’ voor hun technische expertise, leiderschap, presentaties, online invloed en toewijding voor klanten, collega’s en andere deelnemers aan de Microsoft community. Nicky is benoemd tot MVP op het gebied van het Microsoft Data Platform, deze titel is slechts weggelegd voor een selecte groep experts. In Nederland zijn er op ons vakgebied slechts 15 MVP’s benoemd. Nicky is erg enthousiast over zijn nieuwe benoeming tot MVP op het Data Platform! Hij gaat vooral door met de dingen waar hij goed in is. En dat is het blij maken van onze klanten en het delen van zijn kennis met de community.

 

“Met de komst van Microsoft Fabric is onze rol als Data Platform MVP’s nog belangrijker geworden” zegt Van Vroenhoven na zijn benoeming. “Microsoft Fabric is een end-to-end analyse- en gegevensplatform dat aan gebruikers ongekende mogelijkheden biedt met hun data. Onze rol is om hen daarbij te helpen en zo waarde uit hun data te halen.”

 

Bij het uitreiken van de jaarlijkse MVP benoemingen zoekt het comité van Microsoft naar specialisten die worden erkend in hun vakgebied door hun leidende rol en technische expertise.  Ook moeten ze een actieve bijdrage leveren aan de Microsoft community. Er wordt daarbij gekeken naar zaken als: Creëren van vakinhoudelijke content en het spreken op conferenties. Maar natuurlijk ook naar het helpen van collega’s en het succesvol ondersteunen van projecten. Meer details zijn te vinden op MVP Communities (microsoft.com).

 

Volg Nicky op Twitter, LinkedIn, en Powerdobs op LinkedIn, om op de hoogte te blijven van onze laatste inzichten, én te zien waar je ons op congressen en events tegen kunt komen!

Leon Huijsmans