Solutions & Services

OUR PEOPLE DELIVER IT AND BUSINESS VALUE

De mensen van Powerdobs kennen de Azure Data Services beter dan Microsoft zelf. Maar we brengen meer dan alleen softwarekennis. Onze solutions & services combineren technische kennis met consulting vaardigheden om tot een aantal waardevolle en passende referentie ontwerpen te komen met een bewezen track record. Bovendien zijn we zeer actief met zusterbedrijf Interdobs als het gaat om het aanbieden van ‘hybride SAP en Azure data platformen en geïntegreerde BI stacks’, en waar nodig pakken we specialistische integratiesoftware erbij om tot echte best-of-breed platformen te komen.

Modern Datawarehouse BI & Analytics

Powerdobs medewerkers weten als geen ander hoe de Azure Data Services te combineren zijn tot cloud BI & Data Analytics platformen. Wij hebben diverse Azure data platformen tot succes gebracht bij onze klanten: van klein en pragmatisch tot groots en meeslepend, wij ontwerpen een passende solution voor onze klanten. Hierbij kijken we naar de gewenste features, maar ook naar de implementatie- en verbruikskosten, en of de complexiteit en beheersbaarheid aansluit bij de klanten specifieke omstandigheden.

Streaming Analytics

Naast gestructureerde data en de ondertussen bekende batch integraties is het streaming data domein sterk in opkomst. Internet protocollen, API’s, XML en JSON payloads aan de ene kant, en nieuwe real-time services en toepassingen aan de andere kant. Bij Powerdobs adviseren we u graag over de mogelijkheden.

arcentry-full-option-azure-MDWH-V3
arcentry-full-option-azure-SAP-V3

Hybride SAP en Azure data platform

Samen met ons zusterbedrijf Interdobs weten we alles van de combinatie Azure en SAP BW en/of HANA. Qua technologische integratie, maar ook wat betreft governance en organisatie. Denk aan de samenwerking tussen meerdere DevOps teams, positionering van front-end tools, welke use case valt waar en hoe borg je lange termijn succes. Bovendien hebben we bij Powerdobs kennis van maatwerk drivers via onze partners om de technische integratie optimaal in te richten en sterker aan te zetten qua features en performance. Neem contact op voor een detail verkenning van uw IT landschap en de mogelijkheden voor een Hybrid BI stack.

BI & Analytics Capability Building

Onze software diensten helpen klanten op weg naar een datagedreven onderneming. Als nodig pakken we die verantwoordelijkheid breed op door bij te dragen aan een Business en Data Strategie, IT-Business partnering & demand management, Governance, en het rekruteren, trainen en opbouwen van BI en Analytics teams en de data leiders van morgen.

capability-building-visual-web