Data Integration for Data Analytics

UNLEASH THE POWER OF YOUR BUSINESS APPLICATION
De consultants van Powerdobs hebben hele korte lijntjes met de mannen van ons zusterbedrijf Interdobs als het gaat om het aanbieden van ‘hybride SAP en Azure data platformen en geïntegreerde BI stacks’. Ze weten hoe ze Power BI en Azure kunnen integreren met de diverse SAP oplossingen.

Azure – SAP data integration tree

Veel van onze klanten maken gebruik van SAP met de bijbehorende BI oplossingen. Daarnaast hebben ze vaak ook een Azure Data Platform en/of maken ze gebruik van Power BI. Door specifieke klantwensen is de optimale oplossing vaak heel verschillend. Samen met ons zusterbedrijf Interdobs, de SAP BI expert, implementeren we de beste oplossing voor onze klant.

Issue

Veel bedrijven hebben naast hun Azure Data Platform ook een SAP omgeving met waardevolle data. Maar hoe creëer je de optimale synergie tussen deze platformen?

Proposition

One size fits all gaat niet op als het gaat om Analytics over beide platformen heen. Samen met ons zusterbedrijf, SAP BI expert, Interdobs implementeren we de optimale oplossing voor jou.

Benefits

We stellen je in staat om optimaal te profiteren van de krachtige functionaliteiten van zowel Microsoft als SAP.

Theobald

Theobald wordt door zowel Microsoft als SAP erkent als de beste oplossing voor het voeden van een Azure Data Platform met SAP data. De consultants van Powerdobs weten hoe dit werkt.

Issue

Er is behoefte om SAP data beschikbaar te krijgen op het Azure Data Platform waarbij je liefst ook de business logica nog beschikbaar hebt.

Proposition

Als je Azure wil integreren met SAP ERP, of met BW (non-HANA) objecten (query’s, infoproviders) dan is Theobald ETL software de beste keuze. De consultants van Powerdobs weten hoe dit werkt.

Benefits

De Theobald oplossing biedt je een naadloze samenwerking tussen het SAP en Azure platform.

Stories

Lees meer over verschillende benaderingen voor de integratie van SAP data in deze flyer op theobald-software.com

Meer informatie over bovenstaande proposities
of even vrijblijvend sparren met onze experts?

Neem contact met ons op