Powerdobs & Interdobs hebben zich aangesloten bij SUPERP

Powerdobs & Interdobs hebben zich aangesloten bij SUPERP

De Meern 5 juli 2024

 

SUPERP intensiveert de jarenlange samenwerking met Powerdobs en Interdobs door de overname van 100% van de aandelen. Het complementaire dienstenaanbod staat centraal in de overname. Waar Powerdobs en Interdobs jarenlange ervaring hebben in datagedreven oplossingen in Microsoft en SAP, is SUPERP sterk in dienstendomeinen zoals security, testen en development binnen SAP, Mendix en SalesForce. Door de krachten te bundelen versnelt SUPERP de slagkracht rondom klantadvies, implementatie en optimalisatie. Powerdobs en Interdobs blijven onder de eigen naam en vanuit het eigen kantoor in Den Bosch opereren.

 

Verregaande data-integratie
SUPERP bouwt met de overname verder aan haar missie om dé digital Core specialist voor grote en middelgrote organisaties te zijn. Er is een groeiende behoefte aan de koppeling van primaire processen met applicaties. De naadloze integratie van processen, systemen en data bepaalt het succes van een datagedreven organisatie. De Data & Analytics expertise van Powerdobs en Interdobs helpen organisaties te versnellen in deze digitale reis. De kennis en ervaring van Powerdobs en Interdobs maakt het mogelijk om complexe datastromen te integreren, te analyseren en te optimaliseren. Door dit vervolgens te koppelen aan de expertise van SUPERP, worden klanten beter en breder geserviced. De kruisbestuiving zorgt ervoor dat er nog meer waarde gehaald wordt uit de bestaande systemen en klanten volledig worden ontzorgd in hun digitale transformatie.

 

Leon Huijsmans, Managing Partner Powerdobs: “SUPERP biedt ons de mogelijkheid om bij nieuwe klanten binnen te komen en om daarmee onze groei op het gebied van Microsoft Data en Analytics een extra impuls te geven”.

 

Rob Huisman, Managing Partner Interdobs: “Wij werken al jaren samen met SUPERP en ons bedrijfs-DNA is heel vergelijkbaar. Door de handen nu helemaal ineen te slaan zijn we in staat om bij klanten, onze gezamenlijk expertise en innovatie toe te passen en impact te maken met ons werk op strategische plaatsen terwijl we onze focus op SAP Business Intelligence kunnen blijven uitbouwen”.

 

Ruud Hoogendorp, CEO SUPERP: “Met deze overname verstevigen we onze positie als Digital Core partner voor intensieve digitale transformatietrajecten. De samenwerking heeft een synergetische werking, waarbij zowel de dienstportfolio’s van beide bedrijven als de bedrijfscultuur elkaar versterken. Het succes van SUPERP is mede te danken aan ons ondernemerschap en flexibiliteit. Dit sluit erg goed aan bij de identiteit van Powerdobs en Interdobs”.

 

Powerdobs en Interdobs kennen gezamenlijk een omzet van meer dan 8 miljoen euro en hebben zo’n 45 medewerkers in dienst. Verdere financiële details worden niet bekendgemaakt.

 

Over Powerdobs

Of het nu gaat om een data lake, een datawarehouse of een intuïtief dashboard, Powerdobs creëert waarde uit data. Powerdobs is een Nederlandse dienstverlener op het vlak van Data en Analytics met diepgaande kennis van het Azure Data Platform en Power BI. Daarbij combineren de consultants diepgaande IT kennis met people skills om onze resultaten bij klantorganisaties langdurig tot waarde te brengen.

 

Over Interdobs

Interdobs bestaat sinds 2005 en heeft zich ontwikkeld tot de toonaangevende SAP dienstverlener op het gebied van Business Intelligence. Het biedt advies, beheer en projectondersteuning op de on-premise en de cloud producten van SAP voor data modellering, data analyse, rapportages, dashboards en predictive analysis. SAP Analytics Cloud en SAP Datasphere zijn de toonaangevende platformen waarmee Interdobs de oplossingen voor haar klanten realiseert.

 

Over SUPERP

SUPERP is sinds 1999 actief als hoogwaardige SAP consultancy dienstverlener in de Nederlandse markt. Het bedrijf heeft de laatste jaren een sterke groei gerealiseerd en verzorgt een breed spectrum aan SAP gerelateerde diensten. Zij heeft onder andere leidende marktposities opgebouwd binnen de kennisdomeinen Security, Testing en Development. Ook is het dienstenaanbod voor SAP gebruikende organisaties verder uitgebreid via dochterbedrijven MxBlue (Mendix) en SxBlue (SalesForce). Anno 2024 werken er ruim 340 consultants onder de vlag van SUPERP om toonaangevende  bedrijven te helpen bij de realisatie van hun digitale en SAP gerelateerde uitdagingen. Meer informatie is te vinden op www.superp.nl of volg SUPERP op linkedIn.

 


Meer informatie:
Ruud Hoogendorp

+31 (0)303039400

r.hoogendorp@superp.nl

 

Author

Leon Huijsmans