Customer Story

Power BI voor finance professionals

Qredibility is dè specialist op het gebied van werven en selecteren van gekwalificeerde finance professionals van MBO tot en met Universitair niveau. De juiste kandidaat op de juiste positie. Dat is waar het om draait bij werving en selectie en daarom hanteren zij hun unieke Qredibility Score. Deze is op basis van jarenlange kennis, kunde en ervaring ontwikkeld en heeft als uitgangspunt dat iedere kandidaat en iedere opdrachtgever uniek is.

 

Ook begeleiding van de kandidaten staat bij Qredibility hoog in het vaandel. Met de focus op finance professionals blijkt kennis van Business Intelligence en specifiek van Power BI steeds belangrijker te worden.

De uitdaging

 

Power BI ondergaat een enorme adoptie op financiële afdelingen. Voor finance professionals is het daarom steeds belangrijker om kennis en ervaring te hebben van deze BI tool van Microsoft. Qredibility neemt haar verantwoordelijkheid! Tijdens het werving en selectie proces brengt ze de Power BI kennis van haar kandidaten op niveau.

De aanpak

 

Gedurende 2 handson sessies heeft Powerdobs de basisbeginselen van Power BI bijgebracht aan de kandidaten. Tijdens de eerste sessie lag de nadruk op het ontsluiten van data uit 4 verschillende bronnen. In de tweede sessie hebben de kandidaten kennis gemaakt met de krachtige visualisatie mogelijkheden van Power BI. Het eindresultaat was een interactief dashboard.

Business issue

Ontbrekende basis kennis van Power BI bij financiële professionals

Looptijd

2 weken

Resultaat

Een laagdrempelige training met naslagwerk en hands-on ervaring

Technologieën

Power BI desktop