Accountmanager

Wat ga je doen?

Als fulltime accountmanager bij Powerdobs in Den Bosch ben jij verantwoordelijk voor de B2B sales en beheer jij dus je eigen klanten. Wij implementeren Microsoft Business Intelligence (BI) oplossingen met Azure Data Platform en Power BI. Aan jou de taak dit te verkopen. Je gaat op pad en komt bij grote bedrijven binnen. De beste deals hebben een lange adem nodig. Geen probleem voor jou: jij hebt er plezier in om relaties op te bouwen en zorgt ervoor dat de klanten goed worden geholpen. Een fijne eigenschap!

Wie zoeken wij

Iedere klant verdient maatwerk. Jij bezoekt de klant om te inventariseren wat de gewenste vraag is zodat je met een passend voorstel komt. Het is belangrijk dat je affiniteit hebt met ICT en enige kennis wil opdoen van de Microsoft BI producten en onze proposities. Je collega’s implementeren de software dus voor vakinhoudelijke vragen kun je ook bij hen terecht. Maar, weten wat je verkoopt, is uiteraard de kers voor op de taart voor een goeie deal. Een netwerk van bedrijven die al werken met de oplossingen van Microsoft is natuurlijk een pré.

 

Hurry up! Grote klanten staan te popelen om geholpen te worden. Gelukkig ben jij een commerciële tijger en heb jij aan een half woord genoeg.

Dit is wat we vragen

Minimaal HBO werk- en denkniveau

Je hebt minimaal vier jaar werkervaring als verkoper / account manager

Je hebt interesse in de ICT wereld

Een leergierige en nieuwsgierige persoonlijkheid die houdt van de laatste nieuwtjes en feiten binnen je vakgebied

Je bent sociaal, communicatief sterk en hebt veel zin om aan de slag te gaan

Een gezonde dosis humor en gezelligheid

In bezit van een rijbewijs

Wat bieden wij jou

Ruimte voor groei, ontwikkeling en opleiding middels een lange termijn ontwikkelplan

Boven marktconforme arbeidsvoorwaarden

27 vakantiedagen

Leaseauto, laptop, telefoonvergoeding

Een prima pensioensregeling en een collectieve ziektekostenverzekering

Prettige werksfeer, waar je jezelf kunt zijn en blijven

Vakbroeders waar je mee kunt sparren

Maar bovenal, bieden wij een gezonde organisatie waarin resultaat afgewisseld wordt met fun en gezelligheid, een prettige sfeer en aandacht voor de individuele medewerker.

Dit is wie we zijn

Onze jonge organisatie bestaat uit een team van betrokken, ervaren, positief ingestelde, leuke, sportieve en gemotiveerde consultants. Onze standplaats is Den Bosch, daar vinden o.a. de teammeetings, voetbaltafel- en autoracewedstrijden plaats. Onze klanten zitten verspreid door Nederland. De interne cultuur kenmerkt zich door een “doen” mentaliteit, de kracht om vooruit te denken en kansen te zien. Het is onze missie om waardevolle oplossingen te creëren voor onze klanten. Daarbij kiezen we bewust voor intensieve samenwerking door veel aanwezig te zijn op de werkvloer bij de klant, met een persoonlijke benadering en betrokkenheid. Aan ontwikkelingsmogelijkheden bieden we ruim baan. Dat geldt voor de oplossingen die we onze klanten bieden, maar ook wat betreft de ontplooiing van onze consultants.

En? Lijkt het je wat? Of heb je nog vragen?

Je kunt reageren door een korte motivatie met je CV te sturen naar: rob.huisman@powerdobs.nl, of recruitment@powerdobs.nl. Je kunt ook direct met je linkedIn profiel reageren; vergeet dan niet je contactgegevens achter te laten.

Ons bedrijf kenmerkt zich door de persoonlijke en directe aandacht voor het individu; dit geldt ook voor onze werving. Om die reden past werving via bureaus en andere intermediairs niet bij ons en wij vragen derde partijen dan ook vriendelijk ons niet ongevraagd kandidaten door te sturen.