Succesvol 2020 smaakt naar meer!

Succesvol 2020 smaakt naar meer!

Méér van 2020? Iedereen heeft er schoon genoeg van. Corona-moe, door enkelband-kinderen gedwongen thuiswerkende ouders, zin om lekker met collega’s te lachen op kantoor of weer een keer de stad in met vrienden. Het verlangen naar ‘het oude normaal’ wordt steeds groter…

 

Tja, na een frisse start in 2019 werden ook wij bij Powerdobs geconfronteerd met Corona. Stress, van energieke start-up naar een toch wat serieuze sfeer: Wat doen onze klanten? Blijft iedereen gezond? Hoe beïnvloed deze nieuwe wereld onze recruitment aanpak? 2020 zou toch ons jaar worden, met ambitieuze doelen en veel geproost! Met een mooi team! En gave klanten en projecten, en gezelligheid!

 

Gelukkig kunnen we met gepaste trots zeggen dat 2020 ondanks die tegenwind voor Powerdobs een prachtig jaar is geworden. Ja, we hebben tegenvallers gekend. Maar ook een grote bak aan meevallers en successen! En onderaan de streep kunnen we apetrots zijn op ons team en de klussen die we mochten doen en nu onder handen hebben!!! Maar genoeg woorden: anders dan één van de vele 2020-lijstjes hierbij een visueel, interactief overzicht van ons jaar:

 

 

Op naar 2021!

Wij vullen een niche waar kennelijk een grote behoefte aan is in Nederland: een échte, pure Microsoft Cloud BI specialist. En dan geen marketing praatje en stiekem ook allerlei andere klussen pakken die je pakken kan. Nee, echte diepgang en kwaliteit door focus op Azure data platformen en Power BI. Onze medewerkers lezen alle blogs, zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, volgen de laatste trainingen, delen kennis met elkaar en gaan echt tot het gaatje. Ook als het gaat om lastige dossiers zoals bijvoorbeeld Azure kostenbesparing en BI performance uitdagingen. Aangevuld met een passie voor data en datagedreven werken. Bedankt TEAM, voor het waarmaken van onze ambities! En bedankt OPDRACHTGEVERS en alle anderen die ons een warm hart toedragen voor de samenwerking en het vertrouwen!

 

Op naar een mooi 2021: meer van dit, aangevuld met die dingen die het (werkende) leven nog wat fraaier maken: een borrel (net werken ;), een rondje op de racefiets, een keertje paintballen met wie maar durft. Handen schudden en koffie drinken, samen lunchen en lachen!

 

Ben jij onze nieuwe vakspecialist?

Powerdobs is een jong bedrijf met een in Nederland unieke focus, moderne proposities en alleen ervaren consultants die veel van elkaar leren. We hoeven niet de grootste te zijn, maar wel de beste. En groot genoeg om de meest aansprekende, innovatieve en uitdagende projecten aan te pakken. Daarom hebben we op korte termijn ruimte voor VIER consultants! Ben jij of ken jij iemand die zich herkent in dit verhaal? Dan komen we graag in gesprek! Leon, Sjoerd en Carmen zijn te bereiken via LinkedIn, Telefoon, E-mail en ons contactformulier, allemaal te vinden onderaan deze pagina. Of heb je liever een Fax…?! Tot snel in dit mooie 2021!

Author

Sjoerd Donker